Hoe bestellen

stel je eigen pakket samen

Wij werken niet met een pakkettensysteem. Dus bent u niet verplicht om vleessoorten aan te kopen die uw (familie) niet lust. Nee, bij ons bestelt u enkel wat u wil en zoveel u wil, zolang de voorraad strekt.

Op het bestelformulier treft u een lijst aan met de soorten vlees (en de prijs) welke we u kunnen leveren. Bestellen kan u online of door uw bestelling op te sturen per post of mail.

Alles wordt vers en vacuümverpakt in kleine hoeveelheden, voorzien van een etiket met naam, prijs per kg en verpakkingsdatum.

Pakketten van 10 kg of meer worden gratis bij u thuis geleverd en dit over gans België. Voor leveringen van minder dan 10 kg vragen we een bijdrage in de transportkosten van 12.50 €. Om deze kost te vermijden kan u ook met enkele mensen afspreken om samen een bestelling te plaatsen. Indien u dit wenst, kan u een bestelformulier per persoon maken, maar hetzelfde leveringsadres opgeven. Wij maken dan een pakket en factuur per persoon. Betalen kan ofwel contant bij levering of per bankoverschrijving ten laatste één week na levering.

Enkele dagen voordat we uw bestelling klaarmaken, zullen wij u contacteren om het tijdstip van levering af te spreken. Al wat u moet doen bij levering is het vlees koel bewaren of in de diepvries leggen en natuurlijk … bereiden.

Smakelijk!

 

Bestellen kan binnenkort voor het jaar 2020. Schrijf u in op onze nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn!

Inschrijven

* indicates requiredIk wil op de hoogte blijven van